SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Örgryte IS Fotboll
Fotboll
DJ

Vill du provspela med ÖIS F19?

Örgryte IS fortsätter förstärka dam- och flickverksamheten och jobbar aktivt för att erbjuda den bästa miljön att utvecklas i som fotbollsspelare. Allt från gymträning och teori till givande och lärorika fotbollsträningar på Hammarviken Arena.

Var med på resan!
Är du en fotbollsspelare som vill spela fotboll i en miljö med högt tempo och med välutbildade tränare ? Då är du varmt välkommen att ansöka för provträning hos vårt F19-lag. Under årets första månader kommer vi erbjuda provträningar för att komplettera truppen inför 2023

Vad söker vi för spelare?
Vi söker målinriktade spelare födda 2004-2008 som har rätt vilja, ambition och attityd att träna tre gånger i veckan samt har den rätta tävlingsinstinkten för att nå högst.

Känner du igen dig?
Tveka inte på att höra av dig! Detta gör du till Huvudtränaren Janne Partanen på:
janpart77@gmail.com 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Träningsläger i Trelleborg
2023-03-01 15:00
Lördag respektive söndag

Träningsläger i Trelleborg

 

Sista helgen i februari passade vi på att genomföra vårens träningsläger. Det var inte någon vårvärme att tala om men det tunna snötäcket som fanns på lördag var borta på söndag så någon sorts förändring var vi med om. 

Tre träningspass på planen, två teoripass på hotellet och morgonpromenad klockan 0700 både lördag och söndag hann vi med. 

Väldigt bra genomfört av alla, ni är grymma!

/Ledarna

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
ÖIS-Ungdom, 01/01 12:38 
ÖIS-Ungdom, 08/12 14:31 
ÖIS-Ungdom, 08/12 14:29 
ÖIS-Ungdom, 12/05 08:42 
ÖIS-Ungdom, 16/12 09:09 
 
Våra samarbetspartners